Klimmen in de winter!

Winterklimmen 2022/2023

Deze winter kan er in Klimbos Weert geklommen worden, winterklimmen! Je kan je tenslotte kleden op de weersomstandigheden!
Dus zorg dat je warme kleding en handschoenen bij  hebt!
Met een beetje geluk ligt er sneeuw in het bos, maar zo niet is het op een zonnige vorstdag ook heerlijk klimmen. Dus houdt jij van avontuur en laat jij je niet afschrikken door een beetje kou? Dan is winterklimmen de optie voor jou!

We zijn een aantal dagen standaard geopend in de kerstvakantie, deze zijn hieronder te vinden. Mocht je buiten deze openingstijden toch willen komen klimmen? Dan zijn er ook mogelijkheden! In de periode van december tot februari zijn wij geopend voor groepsaanvragen van minimaal 16 personen. Niet met een grote groep, maar toch willen komen klimmen? Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten. Hier zullen wij extra openingsdagen tijdig op communiceren!

We gaan in elk geval zeker open op 4 dagen in de Kerstvakantie!!
Woensdag 28 december: 13:00 tot 17:00
Zaterdag 31 december: 13:00 tot 17:00
Woensdag 4 januari: 13:00 tot 17:00
Zaterdag 7 januari: 13:00 tot 17:00

Er kan vanaf nu gereserveerd worden, dus wees er snel bij!

winterklimmen online reserveren

Wil je buiten deze openingstijden toch komen winterklimmen? Voor groepen van minimaal 16 man gaan wij sowieso voor jullie open! Ben je niet met 16, maar wil je toch graag klimmen? Vul dan het contactformulier in en dan gaan wij proberen om via Facebook en Instagram proberen de dag alsnog gevuld te krijgen! Je krijgt dus vanzelf te horen van ons of de boeking wel of niet door kan gaan.