Vanaf 6 mei weer gedeeltelijk geopend!

Vanaf 6 mei weer gedeeltelijk open! (vanaf 11 mei weer voor iedereen!)

Vanaf woensdag 6 mei: Open voor kinderen van 7/8 jaar (min 1,30 mtr ) tot en met 18 jaar!
Nu “kinderen tot en met 12 jaar” en “jongeren van 13 t/m 18 jaar” weer mogen deelnemen aan georganiseerde sportactiviteiten gaat het klimbos ook weer open voor personen in deze 2 leeftijdscategorieën.
Voor personen van 19 jaar en ouder gaan we vanaf woensdag 13 mei weer klimmen en bootcamp lessen aanbieden!

Wel natuurlijk met inachtneming van speciale protocollen. We willen een verder toename van corona natuurlijk voorkomen.  Hopelijk kunnen we er zo voor zorgen dat klimmen na 11 mei ook weer voor iedereen mogelijk wordt.
Er kan alleen worden geklommen als er online een boeking is gemaakt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het niet te druk wordt en dat we niet veel administratieve handelingen meer ter plekke hoeven te verrichten. Ook de betaling gebeurt dan online dus ook daar hebben we geen contactmoment meer voor nodig!

Uitdagend en spectaculair.

Kom je als ouder mee, dat is in principe geen probleem, maar ook daar hebben we speciale protocollen voor gemaakt. Dus ook ouders dienen de 1,5 mtr afstand in acht nemen tot andere bezoekers!

Sponsoractie voor minima!
Het coronavirus heeft een grote impact gemaakt op iedereen in de samenleving. Zo zijn bijvoorbeeld een aantal activiteiten al geschrapt die normaal tijdens de zomervakantie plaatsvinden. Bijvoorbeeld een week “Kindervakantiewerk” voor de basisschool kinderen is nu al van de baan. Voor kinderen uit een minima gezin vaak de week waar ze naar uit kijken en waarin ze leuke activiteiten doen, die normaal niet mogelijk zijn.
Klimbos Weert heeft daarom een actie opgestart waarbij je bij het maken van een boeking kan bepalen of je deze kinderen iets wil doneren. Elke gedoneerde euro verdubbelen wij in een klimvoucher. Deze kinderen kunnen daarmee zelf een boeking maken om tijdens de zomervakantie een keer te komen klimmen!
Alvast bedankt voor je bijdrage namens de minima en hun kinderen!

Dus boek online, lees goed de protocollen door en kom klimmen!
Tot snel!