Tips voor een leuke activiteit in de kerstvakantie

Er zijn tal van leuke activiteiten die je kan doen in de kerstvakantie. In het mooie recreatiegebied de IJzeren Man in Weert kan je iedere dag iets ondernemen. We zetten daarom graag een aantal tips voor je op een rij. Kies en combineer zoveel als je wil en ga leuke dingen doen in de kerstvakantie!

Activiteit in het klimbos.

Zoek de hoogte op in Klimbos Weert. Ga op avontuur met je familie of vrienden en onderneem deze leuke activiteit die geschikt is voor jong en oud! Het klimbos is in de winterperiode alleen geopend op afspraak maar in de kerstvakantie zijn er twee uitzonderingen. Je kan dan klimmen op zaterdag 29 december 2018 en zaterdag 5 januari 2019. Vooraf reserveren is aan te raden en dat kan je heel gemakkelijk online doen! Reserveer online via www.klimbosweert.nl/reserveren.

Activiteit: Sylvester party in het zwembad.

Op vrijdag 28 december staat een leuke activiteit gepland. Dan kan je namelijk gaan discozwemmen in Zwembad de IJzeren Man. Dit keer staat het discozwemmen staat in het teken van Sylvester party. Dus swingen, mee zingen en zwemmen kan je deze avond combineren. Het zwembad is die dag open van 10.00 – 22.00 uur. Het discozwemmen zal zijn tussen 19.00 -21.00 uur.

Een wandeling of fietstocht van Bolle Jan.

Vanuit de Schuttershoeve kan je een prachtige wandeling of fietstocht maken. Deze tochten gaan door de natuur van de IJzeren Man, de Laurabossen, de Meilossing en meer. Na afloop kan je bij de Schuttershoeve ook terecht voor lunch of diner. Deze activiteit kan je natuurlijk dagelijks ondernemen. Maar als je ook graag gebruik maakt van de faciliteiten bij de Schutterhoeve dan is het verstandig om vooraf even de openingstijden te bekijken en wellicht te reserveren.

Spelen in dé binnen- en buitenspeeltuin van het zuiden

Goed of slecht weer? Dat is bij Kinderpretland geen probleem. In deze binnen- en buitenspeeltuin kan je altijd terecht. Kinderen kunnen zich hier prima amuseren in het meters hoge speeltoestel of buiten op één van de vele speeltoestellen. Als ouders of familie geniet je van een heerlijk kopje koffie of lekkere warme chocolademelk met slagroom. Kinderpretland is in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Heb je een leuke activiteit kunnen kiezen?

Dat is mooi! Dan wensen wij jou heel veel plezier en wensen je een fijne kerstvakantie toe.
We zijn erg benieuwd naar je keuze en je ervaring. Reageer dus gerust!