Schoolreis of schoolactiviteit

Organiseer nu in overleg met ons een grandioze schoolreis voor kinderen van een basisschool of jongeren van een middelbare school. Dat kan bij Klimbos Weert!
Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM!

Als je voor de taak staat om een schoolkamp, een introductie of afsluiting van het schooljaar te organiseren dan staan we graag voor je klaar.

Ook een basisschool met groep 8 kan bij ons terecht want we kunnen combinaties maken met bijvoorbeeld KidsPlaza, Zwembad & waterskibaan de IJzeren Man, een kinderderboerderij of het natuur & milieucentrum. Genoeg unieke combinaties voor een super gaaf schoolreisje! Zonder problemen maken wij een ochtend-, middag- of dagprogramma voor alle leeftijden.

Het avontuur in het klimbos is natuurlijk uitermate geschikt voor jongeren op een middelbare school of zelfs nog ouder. En dan bedoelen we dus leerlingen en studenten van mbo-, hbo-opleidingen en universiteiten. Wat dacht van een combinatie van klimmen én waterskiën, of een combi met een bootcamp, of gps-tocht?

Een compleet dagarrangement als schoolreis!

Klimmen in het klimbos kan dienen als een hoofdactiviteit. Daarnaast heeft recreatiegebied de IJzeren Man zoveel mogelijkheden dat we in onze omgeving heel veel uitdagende activiteiten kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld teambuilding activiteiten of  Outdoor-escape game of een GPS tocht in en rondom het klimbos.

Groepen vanaf 20 personen in de leeftijd van 14 jaar en ouder ontvangen een korting op het klimmen.
Voor groepen van 50-99 leerlingen en voor groepen van 100 of meer leerlingen hebben we ook voor het “onder de 14 jaar” tarief een korting beschikbaar!

Bij een groep van 16 personen of meer gaan we altijd open!
Je hoeft dus niet te kijken naar onze openingstijden. Handig toch?

Ben je op zoek naar een compleet arrangement neem dan contact met ons op via +31 (0)495-543854 of vraag vrijblijvend een offerte aan. We bespreken dan wat de mogelijkheden zijn.

Bij een groep van 20 personen of meer dien je ook voor alleen klimmen contact met ons op te nemen! Dit kan niet via het online boekingssysteem.

Een aantal foto’s van een introductie activiteit in Klimbos Weert!

schoolreis-klimbos-weert schoolreis-klimbos-weert-10 schoolreis-klimbos-weert-9 schoolreis-klimbos-weert-8 schoolreis-klimbos-weert-7 schoolreis-klimbos-weert-6  schoolreis-klimbos-weert-3 schoolreis-klimbos-weert-2

In het eerste zeven seizoenen van Klimbos Weert hebben reeds meerdere basisscholen, middelbare scholen en vervolgopleidingen gebruik gemaakt van het Klimbos als activiteit. Een aantal voorbeelden zijn het College uit Weert, Philips van Horne SG, Citaverde College,  Gilde Opleidingen Roermond en Weert, IVO Deurne, Teylingen College  Noordwijkerhout, Liemers College Zevenaar, Varendonck College Someren, Coenecoop College Waddinxveen, Het Kwadrant en nog vel meer middelbare scholen uit heel Nederland en België.

Datum bekend?
Voor reserveringen in 2023 adviseren wij nu al contact met ons op te nemen via onderstaande button!
Er geldt een maximale beschikbaarheid per dag i.v.m. het aantal klimgordels waarover we beschikken.


*Indien wij meer informatie nodig hebben zullen wij altijd even telefonisch contact opnemen.