Openingstijden 2019

Onze openingstijden in 2019 kan je simpel en snel bekijken. Klimbos Weert is geopend van 5 maart t/m 17 november 2019. En ook dit seizoen ben je van harte welkom!

Openingstijden Klimbos Weert 2019

 

Klimmen tijdens openingstijden

Onze openingstijden zijn samengesteld om een individu, een familie of “klein” groepje de mogelijkheid te bieden om te reserveren. Dus als je op zoek bent naar een leuk dagje uit dan ben je in het klimbos méér dan welkom. Ook is het mogelijk om een toffe combinatie te maken met één van onze samenwerkende organisaties van Recreatiegebied de IJzeren Man. Tip: bekijk ook de openingstijden van de andere organisatie(s)!

Hoewel we dus open zijn op de dagen die vermeld staan in het overzicht kan het wel zo zijn dat het klimbos volgeboekt is. Daarom adviseren wij altijd om online te reserveren. Je bent dan 100% zeker van een plekje en gaat niet teleurgesteld weer naar huis. Ook wij vinden dat laatste namelijk heel erg vervelend. Voorkomen is beter dan genezen…. toch?

Speciaal open op vrije dag en in vakantieperiodes.

Onze openingstijden in 2019 wisselen tijdens het seizoen. Dat komt door vrije dagen, vakantieperiodes en groepsreserveringen. Zo is het klimbos open vanaf de voorjaarsvakantie. Dus dagelijks van 5 maart t/m 10 maart 2019! En ook in de maanden juli/augustus zijn we dagelijks geopend.

Groepen zijn ook welkom buiten de reguliere openingstijden 2019.

Als je met een groep ons klimbos wil bezoeken dan is dat mogelijk. Je kan reserveren tijdens onze openingstijden. Maar als extra service is het voor een groep van 16 personen of meer ook mogelijk om te klimmen buiten deze openingstijden. Dus als je een specifieke dag en tijd in gedachte hebt dan kan je altijd een aanvraag indienen.

Hoe dan ook. Dit nieuwe seizoen gaat snel van start! Het team van instructeurs en rescue’ers staat weer klaar om jou een toffe dag te bezorgen! Zien we jou in ons klimbos?