Officiele opening Klimbos Weert

Officiële Opening

Komende zaterdag is het groot feest in recreatiegebied de IJzeren Man!Om 13.30 vindt in het klimbos de officiële opening plaats door middel van een “rescue” van wethouder Gabriels van de gemeente Weert, aansluitend gaan de genodigden naar het zwembad, waar de wethouder, als waterskiënd het lint over de baan zal doorbreken.. Aansluitend zijn er demonstraties wakeboarden en waterskiën op de baan!Maar je kan zaterdag 20 juni al vanaf 10.00 bij het Natuur-en Milieucentrum terecht; deze openen dan eerder, zodat je ’s middags naar de andere activiteiten kan gaan!

Laat je bijvoorbeeld schminken door de mensen van Roompot Weerterbergen in de buurt van de kinderboerderij/het klimbos, of laat je informeren door een dierenarts die aanwezig is bij de kinderboerderij.

Om 14.30 komt Phoxy, de mascotte van landskampioen PSV naar Kinderpretland; je kan dan natuurlijk ook met hem op de foto! (wel je eigen toestel meenemen)Ook kan je gebruik maken van de huifkar van Blue Stables, die tussen de parkeerplaats van ons recreatiegebied en de extra parkeerplaats bij de haven “pendelt”.Als de parkeerplaats vol is, dan kan je dus gewoon de aanwijzigen van de verkeersregelaars volgen en stap je lekker in de huifkar!

Dat wil toch iedereen…..

Ook aan de papa’s is gedacht, want er staan ook een paar mooie auto’s op het terrein van het zwembad; het is tenslotte bijna vaderdag ;-)