Nieuw parcours

Nieuwe route

We hebben een nieuwe route!

Na vele jaren van trouwe dienst was het voor route 1 tijd om te gaan. Maar niet getreurd, want hij heeft plaatsgemaakt voor een prachtige nieuwe route!
In deze nieuwe routen maak je 2 rondjes op de 6 grote palen. Het eerste rondje is rond de 4 meter hoog. Via een klimtoren ga je richting het tweede rondje en deze is op 7 meter hoogte.

Je gaat allemaal nieuwe obstakels tegenkomen, die uniek zijn in ons klimbos. Zo gaan we je hoogtevrees weer even testen met een grote stap van 1,10 meter op 7 meter hoogte, dit durven alleen de echte klimmers! Ook ga je een nieuwe manier moeten vinden om over de twist heen te komen. Er komen ook een paar oude bekende terug. Route 1 heeft altijd een echte spraakmaker gehad, namelijk de tonnetjes. 3 tonnetjes op hoogte waar doorheen gekropen moeten worden. Deze komen terug in een nieuwe en verbeterde variant in deze route!
Ook kunnen een tweetal ziplines niet ontbreken. De aankomst en het vertrek zijn wel iets anders. Dit maakt het extra leuk!

Benieuwd naar alle obstakels houdt dan onze Facebook en Instagram in de gaten! Hierop worden alle nieuwe hindernissen uitgelicht!