Nieuwe Klimroutes

Er gaan een aantal grote veranderingen plaatsvinden in het klimbos!
De routes die jullie van ons gewend zijn, gaan plaatsmaken voor 3 gloednieuwe routes! Zoals sommige wellicht weten hebben wij vorig jaar onze ‘oude’ route 1 vervangen door een nieuwe route. We zijn super blij met de reacties die hierop zijn gekomen en de vernieuwing is gelukkig erg positief gebleken.
Dit heeft ons er toe besluiten om de overgebleven 3 routes ook te gaan vernieuwen. Vanaf 27 februari 2023 gaan wij hiermee aan de slag. Hoe blij wij ook zijn met deze veranderingen, gaat het in maart en april, voor veel werk zorgen in en rondom het klimbos. We zullen ervoor zorgen dat jullie hier zo min mogelijk hinder van gaan ervaren en de routes 1 voor 1 vervangen. Houd er hierbij rekening mee dat als je in deze periode komt klimmen je dus niet 4 routes tot je beschikking hebt, maar 3. Je krijgt nog steeds de veiligheidsinstructie en 2,5 uur de tijd om te klimmen. Het enige verschil is dat je dit dus op 3 routes gaat doen in plaats van 4.
Laat je vooral niet afschrikken door dit bericht en reserveer alvast een plekje voor onze opening van het klimseizoen vanaf 22 februari 2023. Reserveren is verplicht en kan via onze reserveringssysteem.

Wij hebben er alvast heel veel zin in, tot dan!