meivakantie klimbos weert

Meivakantie

Klimbos Weert is in de meivakantie van 22 april t/m 7 mei dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur.

Leef jezelf uit over de 4 klimparcours van Klimbos Weert. Dat kan alleen, maar samen met je familie of vrienden is het nóg leuker! En het klimbos is voor alle leeftijden!* Dus jong en oud kunnen gezellig samen een ochtend of middag komen klimmen. Geniet van een heerlijke meivakantie.

Het is verstandig om vooraf online te reserveren. Dit voorkomt namelijk dat je moet wachten als alle klimgordels zijn uitgegeven. Als je online reserveert is er zeker plek op het gewenste tijdstip. Lekker makkelijk. Toch?

Wat kan je verwachten?

door de hindernissen….

Eerst krijg je een persoonlijke veiligheidsinstructie van een ERCA gecertificeerd instructeur. Als je deze instructie hebt gevolgd dan mag je daarna het oefenparcours dichtbij de grond afleggen. Gaat dat goed, dan kan je starten aan parcours 1. Vervolgens kom je in parcours 2, 3 en 4. Het word bij ieder opvolgend parcours een beetje moeilijker en hoger. Klimbos Weert heeft een maximale hoogte van 9,5 meter boven de grond, tientallen hindernissen en ziplines! Je bent midden in het bos en mede daardoor is het een zéér avontuurlijke ervaring.

Oh ja, tussendoor kan je ook nog genieten van een heerlijk OLA ijsje. Ruim 15 verschillende soorten. Dus keuze genoeg en al vanaf € 0,60 cent! En natuurlijk is er ook nog koffie, thee, verschillende soorten frisdranken, snoep en chips te koop in onze kiosk.

Zien we jou deze meivakantie bij Klimbos Weert?

Klimbos Weert online reserveren

* vanaf 1.30 meter lengte.
* Klimbos Weert behoudt het recht de instructietijden aan te passen als er geen online boeking is gemaakt. Als je online reserveert dan weet je dus 100% zeker dat je terecht kan op dat tijdstip! Het reserveren is heel simpel en kan ook nog een uurtje voor aanvang gebeuren (als er plek is ;-) )