Klimparcours

Het klimparcours van Klimbos Weert bestaat uit 4 parcoursen. Deze lopen op in hoogte en moeilijkheid. Je krijgt inclusief de verplichte veiligheidsinstructie 2,5 uur de tijd om deze af te leggen. Uiteraard mag je gewoon nog een parcours klimmen als je sneller bent dan de 2,5 uur die je krijgt.

Klimparcours 1 en 2 van Klimbos Weert aangepast!

Wat kan je verwachten van de aanpassingen?
De moeilijkheidsgraad van parcours 1 is groen (en is er ook nog blauw en rood). Er is iets veranderd bij een zipline. Is die sneller of langer geworden? En er is een hindernis TOEGEVOEGD. Is daardoor de route moeilijker geworden? Misschien wel…. ;)

In klimparcours 2 is de moeilijkheidsgraad blauw. Dit parcours in ons klimbos staat bekend om zijn ziplines (lang, snel en tof)! En gelukkig blijft dat ook zo. Ook de hindernis draaddanser is een “lastige” en in de nieuwe situatie zal dat er niet gemakkelijker op worden…

Vanaf 5 maart 2019 kan je deze veranderingen in het klimparcours zelf ervaren. Neem een vriend of vriendin mee en ga op avontuur.
Je kan nu al online reserveren via onderstaande button!

Let op: 
i.v.m. het mooie weer gaan we eerder open! Op zondag 24 februari en woensdag 27 februari is het klimbos open van 13.00 – 18.00 uur!

Klimbos Weert online reserveren

Ga op avontuur in de routes én in het bos!

Klimbos Weert kan een aantrekkelijk arrangement samenstellen om zo een dagprogramma te creëren. Denk in het klimbos zelf aan een combinatie met een GPS-tocht of Teambuilding.
Met onze samenwerkende partners van Recreatiegebied de IJzeren Man zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bij Zwembad de IJzeren Man kan je gaan zwemmen of waterskiën.
Spelen en een barbecue zijn mogelijk bij Kinderpretland! Of een rondje langs alle zintuigen in Zintuigenpark Weert!

Mocht je meer informatie willen ontvangen dan is het altijd goed om even een aanvraag voor een offerte in te vullen. Probeer zo concreet mogelijk je wensen kenbaar te maken. Wij denken namelijk graag met je mee!