Klimbos Limburg

Zoek je een Klimbos in Limburg? Dan ben je bij Klimbos Weert aan het juiste adres.

Klimbos Weert ligt in recreatiegebied de IJzeren Man in Weert (Limburg). Slechts 30 minuten rijden van Roermond & Eindhoven en net over de grens van Belgisch Limburg. Dus ben je op vakantie, een weekendje weg of woon je in (midden) Limburg? Dan heb je nu het ideale uitje gevonden!

Ook is het klimbos heel goed bereikbaar vanaf de A2 Maastricht-Amsterdam. Dus als je op doorreis bent vanuit Zuid Limburg, België, Duitsland of Frankrijk? Ook dan kan je een leuke en actieve stop maken!

Beleef een gezellig actief dagje in de Limburgse bossen.

Klimbos Limburg

Klimbos in Limburg

De gemeente Weert is namelijk niet voor niets uitgeroepen tot groenste regio van de wereld! Ook recreatiegebied de IJzeren Man draagt daar zijn steentje aan bij.

Klimbos Weert is ideaal voor een groepsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeestje, teamuitje, bedrijfsuitje of een kinderfeestje. Maar ook als je wil klimmen als gezin? Of samen met je partner? Dan is dat mogelijk! Er zijn vaste openingstijden waar kleinere groepjes kunnen reserveren.

Kinderen zijn natuurlijk meer dan welkom. Er is wel een minimale lengte van 1.30 meter vereist voor klimmen in het klimbos.

Vraag gerust meer informatie op via het offerteformulier of bel +31(0)495-543854

Direct online reserveren is ook mogelijk!

Klimbos Weert online reserveren