Klimbos Brabant

Zoek je een klimbos in Noord-Brabant? Dan ben je bij Klimbos Weert aan het juiste adres.

Klimbos Weert ligt in recreatiegebied de IJzeren Man in Weert (op steenworp afstand van Noord-Brabant). Slechts 30 minuten rijden vanaf Eindhoven en grenzend aan de gemeente Cranendonck (Budel, Maarheeze, Soerendonk). Dus ben je daar op vakantie of woon je hier? Dan heb je nu hét ideale uitje gevonden!

Beleef een leuk dagje uit!

klimbos in brabant

Klimbos in de buurt van Noord-Brabant

Kies voor een actief dagje uit in de Weerter bossen! Weert is namelijk niet voor niets uitgeroepen tot groenste regio van de wereld. Ook recreatiegebied de IJzeren Man draagt daaraan bij als één van de groene parels!

Klimbos Weert is dus ideaal voor een groepsuitje in de buurt van Noord-Brabant. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeestje, teamuitje, bedrijfsuitje of een kinderfeestje. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om te komen klimmen met je partner, je familie of met opa of oma!

Kinderen zijn meer dan welkom. Er is wel een minimale lengte van 1.30 meter vereist voor klimmen in het klimbos.

Ook kan je mooie combinaties maken met andere activiteiten in het recreatiegebied. Neem bijvoorbeeld kleinere kinderen mee voor een bezoek aan de kinderboerderij (tegenover het klimbos) of beleef het zintuigenpark. Er zijn veel mogelijkheden dus kijk maar eens op de website van Recreatiegebied de IJzeren Man.

Vraag gerust meer informatie op via het offerteformulier of bel +31 (0)495-543854.

Direct online reserveren is ook mogelijk!

Klimbos Weert online reserveren