hitteplan

Hitteplan

De ochtenden vullen met een leuk, actief uitje? Dat kan!
In verband met de aankomende en aanhoudende hitte hebben wij besloten om extra starttijden te realiseren in de ochtend. Dit betekent dat wij, zolang de hitte aanhoudt, om 10:00 en om 10:30, elke dag dubbele instructies gaan geven. Op deze manier zijn wij de echte hitte voor en is het in het bos nog heerlijk koel. Hoog in de bomen en in de schaduw heb je de minste last van de hitte!
Op vakantie wil je toch niet de hele dag aan het zwembad liggen? Kies voor een lekker vroege starttijd en ben nog voor de middag klaar met klimmen en klaar om je plekje bij het zwembad weer in te nemen.

Hoe kan je reserveren?
Reserveren gaat via de normale weg. Je gaat naar onze reserveringspagina en kiest het arrangement ‘Klimmen Klimbos’. Lees de algemene voorwaarden goed door en vul de rest van je gegevens in:
– Minimale lengte is 1.30 meter.
– Maximale lengte is 2.20 meter.
– Maximaal gewicht is 120 kilogram.
– Bij twijfel over de leeftijd is legitimatie verplicht!
– Géén sieraden (incl. polsbandjes).
– Dichte schoenen zijn verplicht.
– De verplichte veiligheidsinstructie start 15 min na de gekozen starttijd!

Wordt het dan niet heel druk?
Normaal gezien geven wij per half uur, 1 veiligheidsinstructie. Het is dus een terechte vraag om te denken dat het dan erg druk is tijdens het klimmen en dat je wellicht langer moet wachten. Gelukkig is dit het tegenovergestelde! De starttijd wordt opgedeeld in 2 verschillende instructies (max 15 personen). Na de veiligheidsinstructie mag er bij parcours 1 of bij parcours 2 begonnen worden en aangezien je als eerst het hele bos voor jezelf hebt, kan je na de eerste route, lekker snel door de rest van de parcoursen gaan! Wij zien er op toe dat de snelle klimmers, als eerste de bomen ingaan, dus maak je vooral geen zorgen!

Dus kom jij de hitte trotseren in het IJzeren Man gebied? Vervolgens misschien even een verkoelende duik bij het zwembad? Kom vooral langs en geniet van ons schaduwrijk gebied!