Hemelvaart extra geopend!

Tijdens Hemelvaart opzoek naar avontuur?

Tijdens hemelvaart opzoek naar dé activiteit van Weert en omstreken? Kom dan klimmen! We zijn speciaal voor jullie extra geopend op:
Donderdag 26 mei: 10:00 -18:00
Vrijdag 27 mei: 10:00 – 18:00
Zaterdag 28 mei: 10:00 – 18:00
Zondag 29 mei: 10:00 – 18:00
Reserveren is verplicht en ook nodig. Vol is namelijk vol en het gaat al hard met de reserveringen!

Wat kan je verwachten?
Je begint de dag met een veiligheidsinstructie van één van onze instructeurs. In 20 minuten legt deze alles uit, van het veiligheidssysteem tot aan de klimroutes. Heb je hier goed opgelet? Dan start je met één van de 4 klimparcoursen met verschillende hindernissen tussen de bomen. Deze lopen op in moeilijkheid en hoogte. Als je alle 4 de parcoursen aflegt dan ben je ongeveer 2,5 uur bezig met klimmen. In het eerste parcours sta je op zo’n 3 meter hoogte. In laatste parcours is dat ruim 9,5 meter. Dit staat garant voor een onvergetelijk actief dagje uit voor jong en oud.

Tijdens Hemelvaart ga jij toch niet binnen zitten? In het Klimbos hebben wij genoeg mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken. Ook als je niet van hoogte houdt hebben wij nog een aantal leuke opties!

Outdoor Escape Weert
Klimmen is niet voor iedereen weggelegd. Soms blijkt de hoogte toch wel een dingetje. Maar, niet getreurd! Wij hebben dé outdoor activiteit toch voor je klaarstaan. Ga namelijk met je beste vrienden, familie, of als je ze echt niet kan missen, je collega’s een outdoor escape spelen. Bij Outdoor Escape Weert ga je een route lopen door het recreatiegebied de IJzeren Man in Weert of door het stadcentrum van Weert. Maar je hebt een missie. Je moet namelijk verschillende uitdagende vragen oplossen die gaan leiden tot jullie ‘escape’. Je krijgt van ons een ActionPack boordevol puzzels, een Ipad en 2,5 uur de tijd om één van onze escapes op te lossen, kan jij de uitdaging aan?