cadeaubon klimbos

Geef een cadeaubon met sinterklaas of kerst

Een cadeaubon van Klimbos Weert koop je gemakkelijk en snel online!

Geef een klimavontuur cadeau!
Kei leuk voor een verjaardag of sinterklaas/kerst.

cadeaubon klimbos

Je vraagt een cadeaubon ONLINE aan via onderstaande button.

Eén cadeau/tegoedbon heeft een waarde van € 15,-
Uiteraard ben je vrij om te kiezen voor hoeveel de totale waarde zal zijn. Selecteer dan eventueel meerdere tegoedbonnen bij het aankopen. Geef eventuele wensen op in het veld opmerkingen.

Na het compleet invullen van het aanvraagformulier sturen we je door naar Ideal (NL) of Mr. Cash (BE). Zodra de betaling is ontvangen sturen wij je via e-mail de cadeaubon toe. Deze kan je dan direct uitprinten!

Tevens ontvang je per e-mail een formulier met daarop een speciale code en extra informatie. Met deze speciale code kan de ontvanger (of de ontvangers) dan online boeken voor een arrangement naar keuze!

Kortom, je hebt super snel een gaaf cadeau om weg te geven wat geschikt is voor kinderen én volwassenen. De totale waarde kan namelijk 100% ingezet worden op aankopen in het klimbos.

Een voorbeeld:
Je geeft 3x een cadeau-/tegoedbon van € 15,-. Dit heeft dus een totale waarde van € 45,-. De ontvanger gaat klimmen met één kind en één volwassene. En zal een waarde van € 34,95 inzetten bij het online boeken. Dan kan hij/zij dus nog € 10,05 inzetten voor aankopen zoals een OLA ijsje, frisdrank, koffie/thee of candy bars. De waarde blijft ook nog te gebruiken voor een volgende bezoek aan het klimbos (met dezelfde code).

Heb je specifieke wensen m.b.t. het aankopen van een cadeaubon? Neem dan even contact op!

Kortom, je hebt binnen no time een super gaaf cadeau om weg te geven! Mocht je nog vragen hebben dan staan wij je natuurlijk graag te woord. Neem even contact op via +31 (0)495 – 543 854 of kom even langs in het klimbos.

Tot 365 dagen na aankoop geldig.