Een cadeaubon van Klimbos Weert koop je gemakkelijk en snel online!

Geef een klimavontuur cadeau met een cadeaubon!
Leuk om te geven voor een verjaardag of sinterklaas/kerst.

cadeaubon klimbos

Je vraagt een cadeaubon online aan via onderstaande button. Dit is dus zo geregeld!

Eén cadeau/tegoedbon heeft een waarde van € 15,-
Uiteraard ben je vrij om te kiezen voor hoeveel de totale waarde zal zijn. Selecteer dan eventueel meerdere tegoedbonnen bij het aankopen. Geef eventuele wensen op in het veld opmerkingen.

Na het compleet invullen van het aanvraagformulier sturen we je door naar Ideal (NL) of Mr. Cash (BE). Zodra de betaling is ontvangen sturen wij je via e-mail de cadeaubon toe. Deze kan je dan direct uitprinten!

Tevens ontvang je per e-mail een formulier met daarop een speciale code en extra informatie. Met deze speciale code kan de ontvanger (of de ontvangers) dan online boeken voor klimmen 2,5 uur naar keuze!

Kortom, je hebt super snel een gaaf cadeau om weg te geven wat geschikt is voor kinderen én volwassenen. De waarde kan namelijk 100% ingezet worden op klimmen in het klimbos.

Normaal betaal je voor iemand van 14 jaar en ouder € 19,95.
I.v.m. de Corona crisis kan je de cadeaubon van € 15,-  ook gebruiken voor deze leeftijdsgroep. Je bespaart dan € 4,95!!

Heb je specifieke wensen m.b.t. het aankopen van een cadeaubon? Neem dan even contact op!

Mocht je overigens nog vragen hebben dan staan wij je natuurlijk graag te woord. We zijn bereikbaar via +31 (0)495 – 543 854 , vul het contactformulier in, of kom even langs in het klimbos.

Tot 365 dagen na aankoop geldig.