Bob’s Adventure Store: sponsor/partner van Klimbos Weert

Wie een bezoek brengt aan Klimbos Weert zal het meteen zien. De medewerkers van ons klimbos
Onze medwerkers zijn te herkennen aan deze kleding!  zijn te herkennen aan hun “frisse bedrijfskleding” welke grotendeels is gesponsord door Bob’s Adventure Store uit Weert.

Deze buitensport speciaalzaak weet als geen ander welke functionele kleding je het beste kunt dragen wanneer je veel buiten (actief) bent. De samenwerking
met Bob’s Adventure Store is dan ook een logische keuze waar we heel blij mee zijn.
Hieronder stellen wij deze specialist dan ook graag even verder aan je voor.

Al meer dan 17 jaar dé OUTDOOR-zaak in de regio
Bob’s Adventure Store: alles op het gebied van wandelen, reizen & kamperen

Bob’s Adventure Store, gelegen aan de Maaspoort in Weert en herkenbaar aan de grote rugzak aan de gevel, is al meer dan 17 jaar hét Mekka voor de wandelaar, vakantieganger, reiziger en recreatieve of actieve buitensporter en beschikt over 250m² winkelruimte. Actievelingen, vakantiegangers en wereldreizigers vinden hier alles wat hun hartje begeert.

Bob’s Adventure Store heeft een enorm breed assortiment functionele kleding van de bekende buitensportmerken.

Als wandelsport specialist hebben ze het grootste assortiment wandelschoenenLOGO-BAS_klimbos1 uit de regio. Je krijgt er uitgebreid advies over de outdoor uitrusting welke je voor je vakantie, popfestival, kampeer- of scoutingactiviteiten nodig hebt. Bijzonder is verder dat Bob’s Adventure Store met 120 modellen/kleuren sandalen en (teen)slippers de grootste TEVA-dealer in de omgeving is. Daarnaast bestaat het hele verkoopteam van Bob’s Adventure Store uit buitensporters die het klappen van de zweep kennen.

Webshop
Uiteraard heeft Bob’s Adventure Store ook een webshop. Een extra service voor klanten in met name Nederland en België die ‘thuis shoppen’ kinderlijk eenvoudig maakt. Artikelen die men op werkdagen vóór 16:00 uur via de webshop koopt, worden nog dezelfde dag via PostNL verstuurd. Bovendien profiteer je van gratis verzending bij een aankoop boven 50 euro. Uiteraard geldt de service die in de winkel van toepassing is ook voor de webshop. Om een beeld te krijgen van de winkel kun je op de website een filmpje aanklikken dat als visitekaartje van Bob’s Adventure Store fungeert.

Kortom: iedereen die graag in de buitenlucht vertoeft, zou eens een kijkje moeten nemen bij Bob’s Adventure Store, gelegen aan de Maaspoort 6 in Weert, tel. +31 495 547434, of kijk op bobsadventurestore . Uiteraard is B.A.S. ook op facebook te volgen.

LOGO-BAS_klimbos2

Kijk ook eens op: uitmetvrienden.nl of klimparkgids.nl