Bootcamp individuele training:
zaterdag van 10:30 tot 11:30 uur
of dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur

Heb je eigenlijk niets met een hoogte parcours/klimmen en wil je toch actief in de buitenlucht bezig zijn?
Of wil je werken aan je eigen body of je conditie?
Wil je in een kleine groep werken aan spieropbouw?
Dan hebben we goed nieuws voor jou!
Doe eens mee met onze Bootcamples!!  Vanaf het seizoen 2020 starten we elke zaterdagmorgen om 10:30 en op dinsdag om 18:30 uur met een uur bootcamp training in en om de locatie bij ons klimbos!

Bootcamp is sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een instructeur. Voldoende afstand tot andere sporters is makkelijk te realiseren. Je werkt dus je “eigen” training af.  Tijdens de training worden  alle spiergroepen getraind door middel van oefeningen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt . Deze oefeningen kun je uitvoeren op je eigen niveau. De instructeur zal tijdens de les beschikbaar zijn voor vragen/uitleg en je kan dus differentiëren op niveau. Wat je niveau dus ook is; van beginner tot gevorderd, je traint op je eigen kunnen!
Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van attributen. Deze worden afgewisseld per les.

De lessen gaan altijd door, ook bij regen, wind of sneeuw! Pas je sportkleding aan, aan de weersvoorspelling!
Word de beste versie van jezelf en doe mee!
Doe je sportkleding alvast aan en neem je flesje water en handdoek mee! Deze les is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met de minimale leeftijd van 16 jaar.

Via onze website kan je een losse les boeken voor € 8,50 of bespaar € 10,- door een 10 rittenkaart voor € 75,00 aan te schaffen!

  • vooraf online boeken  via onze website
  • zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent op onze locatie in het bos
  • neem een eigen handdoek en een flesje water mee
  • je kan je waardevolle spullen (telefoon, beurs, autosleutels) afgeven op onze klimlocatie, dan raak je die niet kwijt!
  • deelname geschiedt geheel op eigen risico
  • uiterlijk 24 uur voor de geboekte les afmelden indien je niet kan deelnemen (zie de voorwaarden )

Boek je les  nu online!

Klimbos Weert online reserveren

Wil je helemaal in shape komen  of wil je graag wat afvallen of juist wat spieropbouw creëren?  Onze instructeurs zijn ook werkzaam als Personal Trainers bij 2Refocus Coaching & Trainingen

Het is ook mogelijk om andere sportieve activiteiten te doen in het recreatiegebied. Kijk gerust eens op de gezamenlijk website van het hele gebied!  Klik hier om naar deze website te gaan!