bedrijfsuitje klimbos weert

Hét bedrijfsuitje voor kleine en grote bedrijven of organisaties

Hét bedrijfsuitje voor kleine en grote bedrijven of organisaties organiseer je bij Klimbos Weert!

Er zijn tal van mogelijkheden in het klimbos of we maken combinaties met één van onze partners in recreatiegebied de IJzeren Man. Daardoor kunnen we een uniek bedrijfsuitje samenstellen voor een bedrijf met 5 medewerkers maar kunnen wij ook een bedrijf met 500 medewerkers een toffe dag bezorgen!

We hebben even een casus als voorbeeld gemaakt maar wij begrijpen natuurlijk dat iedere groep anders is en andere wensen heeft. Daarom is het verstandig om altijd even contact op te nemen. Wij kunnen heel vaak wat betekenen en denken graag met je mee.

Een voorbeeld:
Stel je hebt een groep van 30 volwassenen en ongeveer 60 kinderen uit de personeelsvereniging en je wilt eerst actief iets beleven en daarna gezellig samen eten.
Dan sluit het arrangement klimmen & barbecue aan op je wensen.
Soms zijn er volwassenen en/of kinderen die niet durven te klimmen dan hebben we daar altijd een alternatieve activiteit voor. Bijvoorbeeld teambuilding of gewoon spelen bij Kinderpretland voor de allerkleinste kinderen :)

Het programma kan er dan bijvoorbeeld als volgt uitzien:
12.00 u ontvangst in het klimbos met koffie/thee en vlaai
12.30 u start instructie voor klimmers en start teambuilding voor niet-klimmers
15.00 u einde klimactiviteit en teambuilding
15.30 u start barbecue
19.00 u einde activiteit.

Oh ja, hadden wij al gezegd dat het klimbos open gaat voor groepen vanaf 16 personen! Dus je kan dan ook terecht op dagen dat wij normaal niet geopend zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld al heel veel groepen geweest die in de avonduren zijn komen klimmen! Is je groep kleiner? Dan ben je wel gebonden aan de openingstijden van ons klimbos.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via 0495-543854 of vul het contactformulier in

Kortom, Klimbos Weert is hét bedrijfsuitje voor grote en kleine bedrijven of organisaties!

Klimbos Weert Bedrijfsuitje of www.klimbosweert.nl/bedrijfsuitje

Voor een grote feestavond zijn er ook mogelijkheden.
Ons “moederbedrijf” Kinderpretland kan in zijn geheel omgebouwd worden (van de speeltuin zie je niets meer!) tot de ultieme feestlocatie! Dus met DJ/band, buffet, drankjes etc. Er zijn hier mogelijkheden tot wel 1100 personen!