Avondklimmen op zaterdag 21 oktober 2017

Klimmen in het klimbos is voor velen een hele uitdaging en anderen zijn zo vrij als een vogeltje en vliegen over de verschillende parcours. Maar wij maken het in de herfstvakantie toch nog een beetje spannender hoor! Dan kan je namelijk weer deelnemen aan “Avondklimmen”.

Wat kan je verwachten?
Op zaterdag 21 oktober wandel je door het donkere bosgebied naar ons klimbos. Daar krijg je een veiligheidsinstructie (met op dat moment nog een beetje licht erbij). Vervolgens ga je klimmen over de 4 parcours met enkel een klein lampje bevestigd boven op je helm. Je ziet dus weinig en zal samen met de andere deelnemers moeten samenwerken om de parcours goed af te leggen.

We starten die avond om 19.30 uur met de veiligheidsinstructie.
Je dient uiterlijk om 19.15 u aanwezig te zijn in het klimbos!

De kosten zijn 17,95 euro per persoon (alle leeftijden).
LET OP: Gezien de uitdaging van deze activiteit is het verstandig als je al ooit in het klimbos bent geweest voordat je deelneemt aan het avondklimmen.

Tevens is het mogelijk om direct een broodje frikandel met saus te bestellen voor 2,25 euro per stuk (ook leuk voor de aanmoedigingsploeg!) Dit broodje frikandel met saus ontvang je dan na afloop van het klimmen.

Dit toffe arrangement boek je simpel en snel via onderstaande button.
Ben er snel bij want VOL = VOL!
Heb je vragen, bel dan even via 0495-543854.

Klimbos Weert online reserveren

Bekijk ook een paar leuke foto’s van het avondklimmen om alvast in de stemming te komen.

avondklimmen 2017