Arrangementen

Klimmen in Klimbos Weert is een activiteit die 2,5 uur in beslag neemt. Maar er zijn ook verschillende arrangementen beschikbaar. Als je een hele dag wilt verblijven in het mooie recreatiegebied de IJzeren Man dan kan je dus het klimavontuur uitbreiden met andere activiteiten. Zo kan je combinaties maken met Zwembad De IJzeren Man, speeltuin Kinderpretland, waterskibaan De IJzeren Man of een educatief programma bij het Natuur- en Milieucentrum. Bij het Klimbos zijn zelfs mogelijkheden voor teambuilding!

Het is mogelijk om een kopje koffie met Limburgse vlaai te boeken. Of je kiest voor een frietje met snack en een drankje. Een heerlijke barbecue behoort ook tot de mogelijkheden.

Klimfeestje

Het feestje begint in het klimbos met een instructie en daarna 2,5 uur klimmen over de 4 parcours in het klimbos. Vervolgens ga je naar Kinderpretland en krijg je een frietje met een saus, een snack en een glas frisdrank. Je betaalt de prijs voor het klimmen en € 6,- voor de friet met snack en frisdrank. Hiervoor is 1 uur gereserveerd bij Kinderpretland. (Let op: hier zijn huisdieren niet toegestaan). Voor ouders/begeleiders die niet klimmen is het mogelijk om dit laatste optioneel bij te boeken.

Klimmen & Vlaai

Ontvangst met koffie en vlaai in het klimbos voor slechts € 3,50 per persoon. Daarna ga je de sportieve uitdaging aan want je gaat samen 2,5 uur klimmen over de 4 parcours. Koffie en vlaai is eventueel ook los te boeken maar wel met een minimum van 10 personen. Het is ook mogelijk om tussendoor of na het klimmen van een heerlijk stukje vlaai met koffie te genieten. Dit kan in overleg. Dit is ook een leuk arrangement als niet iedereen mee wil/kan klimmen.

Klimmen & Zwemmen

Werk je eerst in het zweet bij Klimbos Weert en ga daarna lekker zwemmen bij Zwembad de IJzeren Man. Je start met een klimsessie van 2,5 uur, daarna kan je naar het zwembad (let op de sluitingstijd van het zwembad bij het reserveren van dit arrangement!) Je kan deze combinatie alleen gebruiken op dezelfde dag. Maar laten we eerlijk zijn; dan heb je wel een super gave dag!

Klimmen & Teambuilding

Een groepsarrangement voor 10 personen of meer om daadwerkelijk iedereen aan het werk te zetten. 😉 Naast het klimmen kan je namelijk teambuilding doen bij Klimbos Weert! De instructeur neemt (een gedeelte van) de groep mee naar verschillende teambuilding activiteiten. Allemaal in en rondom het klimbos. Indien gewenst kan er gewerkt worden in wedstrijdvorm. Bekijk meer informatie over teambuilding.

Klimmen & Barbecue

Een groepsarrangement waarmee je een actieve ochtend of middag combineert met een lekkere afsluiting. Kies bijvoorbeeld voor klimmen & barbecue in recreatiegebied de IJzeren Man. Alles op één plek geregeld. Lekker gemakkelijk! Kijk ook eens naar onze samengestelde arrangementen voor bedrijfsuitjes of familiedagen.
Natuurlijk zijn alle mogelijkheden ook los te boeken. Daarvoor kan je het beste even een offerte aanvragen of bel 0495-543854.

Klimmen & Waterskiën

Ben jij graag lekker bezig en hou je van een avontuur? Dan is het klimmen en waterskiën een perfect arrangement voor jou! Deze unieke combinatie brengt je een dag vol spanning en plezier. Je kan kiezen of je begint met klimmen of met waterskiën. Na 2,5 uur klimmen of 1,5 uur waterskiën wissel je van activiteit. Beide locaties zijn gelegen in recreatiegebied De IJzeren Man en liggen op z’n 200 meter loopafstand. Dit arrangement is al te verkrijgen vanaf € 30,- p.p. en zowel bij Klimbos Weert als bij Waterskibaan De IJzeren Man te boeken. Ook voor individu of kleine groepen.